Η BodyBlendz ξεκίνησε από μια απλή ιδέα: να κάνει υψηλής ποιότητας Scrub σε χαμηλή τιμή.

Το πιο σημαντικό, να κάνουμε Scrub που αντανακλούν τις αξίες μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε σιγουριά στο να τα μοιραστούμε με ανθρώπους που αγαπάμε.

Γνωρίζουμε καλά ότι η διατήρηση ενός καθαρού, απαλού και λαμπερού δέρματος είναι μια πρόκληση. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι ένα ασφαλές, οικονομικά προσιτό και συγχρόνως αποτελεσματικό Scrub, είναι δύσκολο να βρεθεί. Έτσι, καταλήξαμε στην ιδανική λύση, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τα τέλεια αποτελέσματα.

Δημιουργήσαμε με βάση τον καφέ τα Scrub μας που είναι απαλλαγμένα από τυχόν επιβλαβείς χημικές ουσίες και είναι γεμάτα μόνο από φυσικά συστατικά.

Είναι σχεδιασμένα για να καθαρίζουν, να θεραπεύουν και να θρέφουν το δέρμα, στοχεύοντας ταυτόχρονα σε προβλήματα όπως η κυτταρίτιδα, οι ραγάδες, το έκζεμα, η ακμή και η ψωρίαση. Καλύπτουμε τις επιθυμίες σας, γιατί πιστεύουμε πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να επωφελείται από το καλύτερο.

Η BodyBlendz ξεκίνησε το 2004 και έκτοτε διατηρεί τις επιδερμίδες λείες και ενυδατωμένες. Από τα τέλη του 2016 η ΒodyΒlendz διατίθεται και στην χώρα μας προς ευχαρίστηση της Ελληνικής & Κυπριακής Αγοράς. 

Social Media: 

 Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος

GeneNutrition - Χρήστος Θασίτης

Εμπόριο Καλλυντικών & Ειδών Καλλωπισμού

Παραγωγή Περιεχομένου Δικτυακών Πυλών (web portals)

Υποκατάστημα: Εθνικής Αντιστάσεως, Δοξάτο Δράμας, 66300

www.genenutrition.gr www.bodyblendz.gr